Mijn naam is Remco Berg, ik ben het gezicht achter fotografieberg. Als parttime fotograaf ben ik sinds 2012 actief. Vooral in de regio Zwolle, maar ook daarbuiten. Mijn specialisme heeft vanaf het begin gelegen in het fotograferen van architectuur, woningen en interieur. Door heel veel te oefenen heb ik mijzelf alles aangeleerd.

Fotograferen doe ik omdat ik het leuk vind. Mijn belangrijkste drijfveer is simpelweg om mooie foto’s te maken. Dankzij mijn vriendin ben ik in de gelegenheid om naast mijn baan tijd vrij maken om te fotograferen. Ook al is dat soms best schipperen met een druk gezinsleven.

Of het nu gaat om bijzondere architectuur, een nieuw ontworpen interieur, commercieel vastgoed of een groot (nieuw)bouwproject, mijn opdrachtgevers begrijpen dat goede professionele foto’s een belangrijk onderdeel is van het verkopen van hun ‘merk’. Zij kiezen dan ook bewust voor een specialist.

En met fotografieberg kiezen zij ook voor een betrouwbare fotograaf met een eigen stijl. Die zelf met ideeën komt, maar vooral goed luistert naar de wensen van de klant, en -ook wel fijn voor u- een fotograaf die niet de hoogste tarieven in de markt hanteert.

De foto’s die ik maak worden vaak getypeerd als waarheidsgetrouw, met zorgvuldig gekozen composities en met aandacht voor detail.

Op deze website vindt u enkele voorbeelden van mijn werk. Is dit een stijl die u ook aanspreekt, dan nodig ik u graag uit om vrijblijvend contact op te nemen.