Om de zoveel tijd dan krijg ik het in mijn hoofd om de website helemaal om te gooien. Met mijn nieuwe voornemens voor 2019 (zie vorige bericht) vond ik het nu een uitgelezen moment om weer eens aan de slag te gaan.

Dat heeft geresulteerd in de website die u nu ziet. Helemaal zelf gemaakt met de hulp van wat WordPress magie. Over de jaren wordt je hier vanzelf vrij behendig in. Net als met fotografie is het een kwestie van gewoon doen, bijschaven en doorzetten.

Het minimalistische karakter van de nieuwe website spreekt mij persoonlijk erg aan en ik hoop u ook. De website is duidelijker van opzet dan voorheen, met op de homepagina gelijk al een aantal voorbeelden van gefotografeerd werk.

Om het nog makkelijker te maken om contact op te nemen heb ik nu op de contactpagina een -goed beveiligd- contactformulier toegevoegd.

Ook is er een blog waar ik zo nu en dan een bericht zal plaatsen. Niet dat ik zo’n blogger ben, maar het is denk ik een goede manier om wat zinvolle en informatieve content toe te voegen voor de geïnteresseerde lezer.

Met een nieuwe frisse foto van mijzelf hoop ik dat de website er voorlopig weer even tegenaan kan. Totdat ik het weer in mijn hoofd krijg…